Enkelen stonden alweer voor een dichte deur. Rooster niet bekeken dus. 2 januari zijn we weer open. Nieuwjaarsreceptie op 11 januari (half 8 open en om 2000 uur starten we het formele deel)

Fijne feestdagen!

Het bestuur

Vanavond is er toch met een aardige ploeg mensen een hoop werk verzet op de baan. Zware hoeklijnen zitten tegen het plafond en zijn er 3 nieuwe led "TL" buizen gemonteerd. Die dienen om de donkere gaten op te vullen tussen de breedstralers in zodat je geen of minder last van de donkere naar lichte overgangen hebt. Een klap licht waar je niet echt in wilt kijken. Helaas is het nog niet af. Er moeten nog 6 armaturen opgehangen worden en nog 9 in totaal aangesloten. Daarna kan het plafond weer dichtgemaakt worden.

Dank aan een ieder die geholpen heeft.

Het bestuur

Voor komende vrijdag heeft het team wat bezig is met de verlichting op de baan aangegeven dat er niet geschoten kan worden. De baan en kelder zijn dus op 30 augustus gesloten!

De contributiefacturen voor het jaar 2019 / 2020 (lopend vanaf 1 september 2019 t/m 31 augustus 2020) zijn weer verstuurd.
Let op dat de contributie uiterlijk 31 augustus 2019 betaald moet zijn. betaling uitsluitend via de bank. En dus niet contant of per pin bij de beheerder
De facturen zijn per post verstuurd naar het adres dat in onze ledenadministratie bekend is.

Heb je geen factuur ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je huidige adres.

Vrijdag 26-7 is de schietkelder gesloten!

Zomer is weer aangebroken. Zoals gebruikelijk zijn we dan de maanden juli en augustus gesloten. Maar zoals gebruikelijk hebben we de beheerders zover gekregen om elke vrijdagavond open te kunnen zijn. Ook de barmensen laten zich niet kennen. De bar is ook open. Hou wel de site, Whatsapp en of facebookpagina in de gaten. Mochten er onverhoopt werkzaamheden uitlopen kan het zijn dat we alsnog een avondje dicht moeten. Je weet het maar nooit met die werklui he.

Fijne vakantie!

Het Bestuur

Gebruikelijk is dat nieuwe leden eerst de instroomcursus volgen en daarna instromen in de vereniging en vervolgens zelfstandig kunnen en mogen schieten. De cursus t/m de aankomende zomerstop (juli en augustus zijn we dicht) zit overvol en de eerst komende cursus is dus pas na de zomervakantie. dientengevolge kan het dus even duren voor je de uitnodiging voor het intakegesprek ontvangt als je je nu inschrijft als aspirant lid.

Vervelend als je snel wilt beginnen met schieten. Vinden wij ook maar voor uw en onze veiligheid wijken wij daar niet vanaf. Voor verlofhouders die lid willen worden is het advies om duidelijk aan te geven dat je reeds verlofhouder bent en wilt overstappen naar onze vereniging. Wij kunnen hier geen toezeggingen over doen maar neem in dat geval per mail contact op met onze secretaris.

Het bestuur

Er is hard gewerkt afgelopen zondag om de verlichting op de baan aan te passen. Nieuwe ledlampen geplaatst en bestaande armaturen verplaatst. Het oude wat nog goed werkt hergebruiken we om kosten te sparen.

Het lijkt een 1 april grap maar dat is het niet. De prijzen voor een Verlof, verlengen en bijschrijven gaan flink omhoog. Onderstaand de nieuwe bedragen.

Aanvragen van een verlof € 130

Verlengen van een verlof € 60

Bijschrijven van een wapen € 30

Overigens: er wordt met vuurwapens geschoten, dus de minimale leeftijd voor de introducees is 18 jaar.

 

 

 

 

Een ingevuld WM32 formulier is noodzakelijk bij de EERSTE AANVRAAG en VERLENGING van het verlof. Zonder dit formulier wordt de aanvraag niet in behandeling genomen. Het WM32 formulier is een vervanging van het C4 en C5 formulier.
De referenten 2 en 3 kunnen ieder lid van de vereniging zijn, dit hoeft niet perse een bestuurslid te zijn.

Onderstaand de link naar het nieuwe WM32 inlichtingenformulier welke benodigd is bij verlengen of aanvragen verlof. Deze is digitaal invulbaar.

 

Link

Het vrijwilligerswerk binnen een verenging staat vaak onder druk. Kijkend naar het bar rooster bijvoorbeeld is te zien dat er veel op weinig schouders rust. Met andere woorden. We zien graag een paar leden actief worden en deel gaan uitmaken van het team wat de bar runt. Een niet onbelangrijke bron van inkomsten voor de verenging! Kortom ben je beschikbaar op een woensdag, donderdag of vrijdagavond en toch frequent aanwezig in de kelder? Geef je dan op als barmedewerker. Dit kan bij Dennis of bij een willekeurig ander bestuurslid. Als aanmoedigins kado hebben we sinds deze week een nieuw apparaat operationeel.

Nog even en de zomervakantie zit er weer op. Als het goed is hebben de leden de jaarlijkse contributiebrief ontvangen. Indien je die niet hebt ontvangen dien je asap contact te leggen met onze penningmeester. Het nieuwe rooster staat inmiddels ook online met daarin 2 data die van belang zijn. De nieuwjaarsreceptie op 12 januari en de ALV op 6 mei. Noteer ze vast in je agenda. Op die dagen is de kelder dicht en kan er niet geschoten worden.

Het bestuur

CONTRIBUTIE 2018 / 2019

De contributiefacturen voor het jaar 2018 / 2019 (lopend vanaf 1 september 2018 t/m 31 augustus 2019) zijn gisteren verstuurd. Let op dat de contributie uiterlijk 31 augustus 2018 betaald moet zijn. betaling uitsluitend via de bank. De facturen zijn per post verstuurd naar het adres dat in onze ledenadministratie bekend is. Heb je geen factuur ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je huidige adres.

Nu we een pinapparaat hebben in de kelder kunt u de contributie niet meer contant betalen, of beter gezegd liever niet. Dit om grote sommen geld in de kas te voorkomen. Uw zwartgeld kunt u altijd bij het bestuur kwijt.

In de eerste week van juli is ons pinapparaat geleverd en operationeel! En kunt u ook bij ons pinnen. Uiteraard zitten hier kosten aan voor ons als vereniging maar het eerste jaar gaan we kijken wat de effecten zijn. Als we er teveel op moeten toeleggen overwegen we een toeslag op kleine bedragen. Pinnen is voor ondernemingen en zoals wij vereniging niet gratis helaas. Voor elke pintransactie betalen we een bedragje aan de bank. Koop bij voorkeur al je benodigdheden in een keer en pin niet elke keer 50 cent.

Vandaag (zaterdag 30 juni) de laatste mogelijkheid om nog voor de zomerstop competitie te schieten. De maanden juli en augustus kan dat niet maar zijn we wel open op de vrijdagavonden. Het kan zijn dat sommige diciplines wel af en toe schieten maar dat regelen ze onderling.

De contributiebrieven worden medio half juli verzonden naar de bij ons bekende adressen. Ben je onlangs verhuist en vergeten je adreswijziging door te geven? Doe dit dan nog asap bij het bestuur. Kan ook per mail natuurlijk. Krijg je geen brief dan weet je dat we je huidige adres blijkbaar niet hebben gekregen. Contributie dient voor 1 september betaald te zijn.

Tot slot wenst het bestuur u een fijne vakantie toe. Wij zien jullie graag begin september weer in de kelder. Eerder op de vrijdagavond mag natuurlijk ook.

Het Bestuur

Als het goed is heeft elk lid weer een uitnodiging gekregen voor onze jaarlijkse ALV. Deze wordt gehouden op 7 mei. Er kan die avond dus niet geschoten worden.

De bekende feestdagen komen er weer en aan en daarmee ook een aantal avonden dat de vereniging gesloten is. Raadpleeg het rooster voor de afwijkingen! Hiermee voorkom je dat je voor een dichte deur staat.

Het bestuur

Om teleurstelling te voorkomen: Op de, meestal Christelijke, feestdagen zijn we gesloten! Goede vrijdag is er zo een. Check het rooster staat er in het rood aangegeven.

GKG Amersfoort

Ook in 2020 kunnen we weer terecht in Amersfoort op de 100 meter baan. Noteer ze in je agenda.
De prijs van de jaarkaart voor 2020 is nu 75€. Met een jaarkaart kan je elke hieronder aangegeven datum schieten in Amersfoort. Losse avonden kosten 10€ per keer.
 
23-01-2020   09-07-2020
20-02-2020   06-08-2020
19-03-2020   03-09-2020
16-04-2020   01-10-2020
14-05-2020   29-10-2020
11-06-2020   26-11-2020
    24-12-2020
 

E-boekhouden

Recreatief schieten / bedrijfsuitje

Regelmatig krijgen wij de vraag of er ook bedrijfsuitjes te organiseren zijn binnen onze vereniging. Hierover kan ik heel kort zijn: Nee die mogelijkheid bieden wij niet aan. We zijn een vereniging en dus zonder winstoogmerk. Verder is het heel lastig uit te leggen naar de politie als er iets zou gebeuren. Hiernaast zijn we er niet voor verzekerd en zijn de deelnemers dat dus ook niet.

Whatsapp groep Flevoschutters

Copyright © 2020 sv de Flevoschutters. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok