Voor komende vrijdag heeft het team wat bezig is met de verlichting op de baan aangegeven dat er niet geschoten kan worden. De baan en kelder zijn dus op 30 augustus gesloten!

Vrijdag 26-7 is de schietkelder gesloten!

Zomer is weer aangebroken. Zoals gebruikelijk zijn we dan de maanden juli en augustus gesloten. Maar zoals gebruikelijk hebben we de beheerders zover gekregen om elke vrijdagavond open te kunnen zijn. Ook de barmensen laten zich niet kennen. De bar is ook open. Hou wel de site, Whatsapp en of facebookpagina in de gaten. Mochten er onverhoopt werkzaamheden uitlopen kan het zijn dat we alsnog een avondje dicht moeten. Je weet het maar nooit met die werklui he.

Fijne vakantie!

Het Bestuur

Gebruikelijk is dat nieuwe leden eerst de instroomcursus volgen en daarna instromen in de vereniging en vervolgens zelfstandig kunnen en mogen schieten. De cursus t/m de aankomende zomerstop (juli en augustus zijn we dicht) zit overvol en de eerst komende cursus is dus pas na de zomervakantie. dientengevolge kan het dus even duren voor je de uitnodiging voor het intakegesprek ontvangt als je je nu inschrijft als aspirant lid.

Vervelend als je snel wilt beginnen met schieten. Vinden wij ook maar voor uw en onze veiligheid wijken wij daar niet vanaf. Voor verlofhouders die lid willen worden is het advies om duidelijk aan te geven dat je reeds verlofhouder bent en wilt overstappen naar onze vereniging. Wij kunnen hier geen toezeggingen over doen maar neem in dat geval per mail contact op met onze secretaris.

Het bestuur

Overigens: er wordt met vuurwapens geschoten, dus de minimale leeftijd voor de introducees is 18 jaar.

 

 

 

 

Het vrijwilligerswerk binnen een verenging staat vaak onder druk. Kijkend naar het bar rooster bijvoorbeeld is te zien dat er veel op weinig schouders rust. Met andere woorden. We zien graag een paar leden actief worden en deel gaan uitmaken van het team wat de bar runt. Een niet onbelangrijke bron van inkomsten voor de verenging! Kortom ben je beschikbaar op een woensdag, donderdag of vrijdagavond en toch frequent aanwezig in de kelder? Geef je dan op als barmedewerker. Dit kan bij Dennis of bij een willekeurig ander bestuurslid. Als aanmoedigins kado hebben we sinds deze week een nieuw apparaat operationeel.

Nog even en de zomervakantie zit er weer op. Als het goed is hebben de leden de jaarlijkse contributiebrief ontvangen. Indien je die niet hebt ontvangen dien je asap contact te leggen met onze penningmeester. Het nieuwe rooster staat inmiddels ook online met daarin 2 data die van belang zijn. De nieuwjaarsreceptie op 12 januari en de ALV op 6 mei. Noteer ze vast in je agenda. Op die dagen is de kelder dicht en kan er niet geschoten worden.

Het bestuur

CONTRIBUTIE 2018 / 2019

De contributiefacturen voor het jaar 2018 / 2019 (lopend vanaf 1 september 2018 t/m 31 augustus 2019) zijn gisteren verstuurd. Let op dat de contributie uiterlijk 31 augustus 2018 betaald moet zijn. betaling uitsluitend via de bank. De facturen zijn per post verstuurd naar het adres dat in onze ledenadministratie bekend is. Heb je geen factuur ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je huidige adres.

In de eerste week van juli is ons pinapparaat geleverd en operationeel! En kunt u ook bij ons pinnen. Uiteraard zitten hier kosten aan voor ons als vereniging maar het eerste jaar gaan we kijken wat de effecten zijn. Als we er teveel op moeten toeleggen overwegen we een toeslag op kleine bedragen. Pinnen is voor ondernemingen en zoals wij vereniging niet gratis helaas. Voor elke pintransactie betalen we een bedragje aan de bank. Koop bij voorkeur al je benodigdheden in een keer en pin niet elke keer 50 cent.

Vandaag (zaterdag 30 juni) de laatste mogelijkheid om nog voor de zomerstop competitie te schieten. De maanden juli en augustus kan dat niet maar zijn we wel open op de vrijdagavonden. Het kan zijn dat sommige diciplines wel af en toe schieten maar dat regelen ze onderling.

De contributiebrieven worden medio half juli verzonden naar de bij ons bekende adressen. Ben je onlangs verhuist en vergeten je adreswijziging door te geven? Doe dit dan nog asap bij het bestuur. Kan ook per mail natuurlijk. Krijg je geen brief dan weet je dat we je huidige adres blijkbaar niet hebben gekregen. Contributie dient voor 1 september betaald te zijn.

Tot slot wenst het bestuur u een fijne vakantie toe. Wij zien jullie graag begin september weer in de kelder. Eerder op de vrijdagavond mag natuurlijk ook.

Het Bestuur

Als het goed is heeft elk lid weer een uitnodiging gekregen voor onze jaarlijkse ALV. Deze wordt gehouden op 7 mei. Er kan die avond dus niet geschoten worden.

De bekende feestdagen komen er weer en aan en daarmee ook een aantal avonden dat de vereniging gesloten is. Raadpleeg het rooster voor de afwijkingen! Hiermee voorkom je dat je voor een dichte deur staat.

Het bestuur

Om teleurstelling te voorkomen: Op de, meestal Christelijke, feestdagen zijn we gesloten! Goede vrijdag is er zo een. Check het rooster staat er in het rood aangegeven.

Het bestuur wenst een ieder het beste voor 2018 en hoopt dit op de nieuwjaarsreceptie uit te kunnen spreken met een glas champagne erbij. De datum van de Nieuwjaarsborrel is zaterdagavond 13 januari. Kelder is open om half 8. Je partner is welkom. Tevens is dan de prijsuitreiking van de interne competitie. Verder valt er te melden dat onze vereniging de her-certificering door de KNSA met glans doorstaan heeft. Voor die certificering is het van belang dat met name verlofhouders aantonen deel te nemen aan een competitie. Diegene die dat afgelopen jaar niet gedaan hebben brengen onze certificering dus in gevaar en zullen per brief hierop aangesproken gaan worden.

In het hoofdmenu van de website heb ik een knop aangebracht die je rechtstreeks naar het rooster brengt. Het rooster is de pagina die het meest wordt opgeroepen en raar maar waar krijg soms vragen waar het rooster staat. Nou daar dus... Vind je het leuk om bij gelegenheid een stukje te schrijven voor de website doe dat dan gerust en mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. GN is u reeds voorgegaan met een verslag van de geslaagde eindejaarswedstrijd. Hou er wel rekening mee dat je geen namen van leden opneemt in het stuk. We willen het boevengilde niet te makkelijk maken.

Marcel

Voor diegene die het nog niet ontdekt hadden: Onderaan deze pagina staat de relevante informatie over het GKG schieten in Amersfoort voor 2018!!

Op de bestuursvergadering van vanavond heeft het bestuur in haar wijsheid besloten om de prijzen naar beneden bij te stellen. De jaarkaart kost 75€ en de dagkaart is 10€ geworden.

Kort samengevat: sfeer, gezelligheid en………………regelrecht fanatisme! Zaterdagavond was het dan zover. Alweer een jaar voorbij gevlogen. De kantine was gezellig en sfeervol aangekleed. De leden en introducés daarbij in opperbeste stemming en ook meteen een goede gelegenheid het nieuwe koffiezetapparaat uitvoerig te testen. Het feestcomité had voor beide categorieën waarbinnen geschoten ging worden, te weten leden en introducés, een flinke uitdaging uitgedacht! Schieten op de 20 meter, met een ‘onbekend wapen’ en dat met de insteek: zeer kleine doelen zien te raken. De introducés beten het spits af. Ondanks de onervarenheid, gingen deze mensen er wel voor! Resulterend in een spannende strijd tussen jong en oud die zelfs voor de eindklassering resulteerde in een spannende shoot off! Bij de leden was de strijd niet minder heftig. De eerste plaats was echter overduidelijk meteen vergeven doordat de betreffende schutter aanzienlijk minder kleurenblind bleek dan de rest en daardoor meteen 5 punten meer had gescoord! Door deze overwinning ook meteen een dubbele overwinning op één huisadres, daar vader(plaats 1 van de leden) en dochter de ‘keizer’ te rijk waren doordat zij zich bij de introducés naar een meer dan uitstekende en welverdiende 3e plaats bleek te hebben geschoten! Voor de 2e en 3e plaats bij de leden zaten maar liefst zes kandidaten paraat. Na de eerste shoot off bleven nog twee heren over. Ondergetekende moest helaas, ondanks volle inzet en concentratie, zich toch gewonnen geven en genoegen nemen met een derde plaats. Alle winnaars nogmaals van harte gefeliciteerd! Bij deze wil ik tevens nog graag het feestcomité, ons bestuur en niet te vergeten de twee fantastische barmensen hartelijk danken voor hun meer dan sublieme inzet!

Ik wens u allen alvast een fijn en vooral heel gezond 2018 toe!

G.N..

komende woensdag wordt er een nieuw koffieapparaat geplaatst.

Uiteraard wordt er niet op echte kerstballen geschoten. Dit zou veel te gevaarlijk zijn. We schieten op door de KNSA gereguleerde doelen.

 

 

Deze avond krijgen we de KNSA op bezoek om onze certificering te verlengen. Er kan dan niet geschoten worden

GKG Amersfoort

Ook in 2019 kunnen we weer terecht in Amersfoort op de 100 meter baan. Noteer ze in je agenda.
De prijs van de jaarkaart voor 2019 is nu 75€. Met een jaarkaart kan je elke hieronder aangegeven datum schieten in Amersfoort. Losse avonden kosten 10€ per keer.
 
24-01-2019   11-07-2019
21-02-2019   08-08-2019
21-03-2019   05-09-2019
18-04-2019   03-10-2019
16-05-2019   31-10-2019
13-06-2019   28-11-2019
 

E-boekhouden

Recreatief schieten / bedrijfsuitje

Regelmatig krijgen wij de vraag of er ook bedrijfsuitjes te organiseren zijn binnen onze vereniging. Hierover kan ik heel kort zijn: Nee die mogelijkheid bieden wij niet aan. We zijn een vereniging en dus zonder winstoogmerk. Verder is het heel lastig uit te leggen naar de politie als er iets zou gebeuren. Hiernaast zijn we er niet voor verzekerd en zijn de deelnemers dat dus ook niet.

Whatsapp groep Flevoschutters

Copyright © 2019 sv de Flevoschutters. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok