De storing is opgelost. Er kan weer geschoten worden

Per 1 augustus kan er ook weer competitie geschoten worden. Niet dat regels versoepeld worden maar we wilden eerst een maandje proefdraaien en kijken wat we nog aan wilde passen. Ook de beheerders laten wennen aan de nieuwe regels. We hebben maar 1 aanpassing gedaan en dat is dat we baan 1 ook gewoon weer als schietpunt hebben en niet een aparte plek voor de BC. Blijkt met de opgeruimde baan ruimte zat voor de BC om 1,5m afstand te houden.

Nu nog de bar open en hopen dat het weer wat gezelliger kan worden.

 

Zoals we al vermeld hadden is de ALV vanwege corona later dit jaar. Inmiddels hebben we een datum. 17 augustus. We starten om 2000uur. Niet middels Teams maar gewoon in de kelder. Wel zullen we ons aan de richtlijnen moeten houden. Qua opkomst verwachten we geen grote problemen. Wel dient u zich vooraf aan te melden. Dit kan nu al in de zelfde tool als waar u een baan reserveert.

Uiteraard onder voorbehoud. De formele uitnodiging komt op de gebruikelijke manier uw kant op samen met de factuur voor de contributiebetaling over 2021-2022. 2020-2021 natuurlijk. reserveren van de ALV gaat niet ten koste van de baanreserveringen!

Het bestuur

Gisterenavond heeft het bestuur middels Teams een bestuursvergadering gehouden over een aantal onderwerpen. Naast de dag dagelijkse uiteraard ook de Opening op 1 juli van de kelder en de te nemen maatregelen, Competitie, instroom van nieuwe leden en de ALV.

Zoals de titel al zegt zijn de datums weer opgenomen in het rooster en ook te vinden onderaan deze pagina. Prijs is onveranderd.

Het Bestuur

Grote wens van het bestuur was om een veilige online versie te hebben van het baancommandanten rooster. Sinds dit jaar hebben we dat. Het mooie ervan is dat het ook voor de leden inzichtelijk is. Sterker. De vele brieven met wanneer je geacht wordt als BC op te komen draven komen binnenkort te vervallen. Scheelt ons (lees Rene) heel veel werk en de vereniging een pak postzegels, enveloppes en papier. De online versie kan je vinden door in te loggen op het competitiedeel van de website en vervolgens op BC Rooster te klikken. Bijkomend voordeel is dat de beheerders hier ook aan gaan geven of een BC wel of niet is komen opdraven. Voorheen deden we dat in de Excel sheet maar dat ging nog wel eens mis. Al jaren een doorn in het oog van velen, BC's die niet komen opdraven. De pakkans is nu 100% Voor de leden is dat overigens niet inzichtelijk.

Ruilingen zijn vooralsnog niet zelf in te voeren. Ook niet voor de beheerders. Mocht je geruild hebben laat dat dan vooral weten aan de dienstdoende beheerder. Misschien dat een optie hiertoe later nog eens wordt toegevoegd.

Het bestuur

Enkelen stonden alweer voor een dichte deur. Rooster niet bekeken dus. 2 januari zijn we weer open. Nieuwjaarsreceptie op 11 januari (half 8 open en om 2000 uur starten we het formele deel)

Fijne feestdagen!

Het bestuur

Vanavond is er toch met een aardige ploeg mensen een hoop werk verzet op de baan. Zware hoeklijnen zitten tegen het plafond en zijn er 3 nieuwe led "TL" buizen gemonteerd. Die dienen om de donkere gaten op te vullen tussen de breedstralers in zodat je geen of minder last van de donkere naar lichte overgangen hebt. Een klap licht waar je niet echt in wilt kijken. Helaas is het nog niet af. Er moeten nog 6 armaturen opgehangen worden en nog 9 in totaal aangesloten. Daarna kan het plafond weer dichtgemaakt worden.

Dank aan een ieder die geholpen heeft.

Het bestuur

Voor komende vrijdag heeft het team wat bezig is met de verlichting op de baan aangegeven dat er niet geschoten kan worden. De baan en kelder zijn dus op 30 augustus gesloten!

De contributiefacturen voor het jaar 2019 / 2020 (lopend vanaf 1 september 2019 t/m 31 augustus 2020) zijn weer verstuurd.
Let op dat de contributie uiterlijk 31 augustus 2019 betaald moet zijn. betaling uitsluitend via de bank. En dus niet contant of per pin bij de beheerder
De facturen zijn per post verstuurd naar het adres dat in onze ledenadministratie bekend is.

Heb je geen factuur ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je huidige adres.

Vrijdag 26-7 is de schietkelder gesloten!

Zomer is weer aangebroken. Zoals gebruikelijk zijn we dan de maanden juli en augustus gesloten. Maar zoals gebruikelijk hebben we de beheerders zover gekregen om elke vrijdagavond open te kunnen zijn. Ook de barmensen laten zich niet kennen. De bar is ook open. Hou wel de site, Whatsapp en of facebookpagina in de gaten. Mochten er onverhoopt werkzaamheden uitlopen kan het zijn dat we alsnog een avondje dicht moeten. Je weet het maar nooit met die werklui he.

Fijne vakantie!

Het Bestuur

Gebruikelijk is dat nieuwe leden eerst de instroomcursus volgen en daarna instromen in de vereniging en vervolgens zelfstandig kunnen en mogen schieten. De cursus t/m de aankomende zomerstop (juli en augustus zijn we dicht) zit overvol en de eerst komende cursus is dus pas na de zomervakantie. dientengevolge kan het dus even duren voor je de uitnodiging voor het intakegesprek ontvangt als je je nu inschrijft als aspirant lid.

Vervelend als je snel wilt beginnen met schieten. Vinden wij ook maar voor uw en onze veiligheid wijken wij daar niet vanaf. Voor verlofhouders die lid willen worden is het advies om duidelijk aan te geven dat je reeds verlofhouder bent en wilt overstappen naar onze vereniging. Wij kunnen hier geen toezeggingen over doen maar neem in dat geval per mail contact op met onze secretaris.

Het bestuur

Er is hard gewerkt afgelopen zondag om de verlichting op de baan aan te passen. Nieuwe ledlampen geplaatst en bestaande armaturen verplaatst. Het oude wat nog goed werkt hergebruiken we om kosten te sparen.

Beste leden,

Sinds enige tijd is aan de bar Heineken 0,0% bier verkrijgbaar. Tot ons grote genoegen blijkt de consumptie van deze smakelijke drank de consumptie van de ‘normale’ Heineken te overtreffen. Het bestuur juicht dit ten zeerste toe.

Echter, de inname van Heineken 0,0% kan tot verwarring en misverstanden leiden indien deze voorafgaand aan de schietoefening plaats vindt. Andere schutters, baancommandanten en beheerders kunnen veronderstellen dat er alcohol is genuttigd, terwijl dit niet het geval is. Dit is echter niet vast te stellen en uit te sluiten.

Om alle discussie en misverstanden te voorkomen heeft het bestuur dan ook besloten dat het niet is toegestaan om te schieten nadat er door de betreffende schutter Heineken 0,0% is genuttigd.

Wij beseffen ons dat deze maatregel wellicht niet geheel positief zal worden ontvangen, maar wij vragen uw begrip voor de situatie en de misverstanden die wij op deze wijze willen voorkomen.

Het bestuur

Het lijkt een 1 april grap maar dat is het niet. De prijzen voor een Verlof, verlengen en bijschrijven gaan flink omhoog. Onderstaand de nieuwe bedragen.

Aanvragen van een verlof € 130

Verlengen van een verlof € 60

Bijschrijven van een wapen € 30

Overigens: er wordt met vuurwapens geschoten, dus de minimale leeftijd voor de introducees is 18 jaar.

 

 

 

 

Een ingevuld WM32 formulier is noodzakelijk bij de EERSTE AANVRAAG en VERLENGING van het verlof. Zonder dit formulier wordt de aanvraag niet in behandeling genomen. Het WM32 formulier is een vervanging van het C4 en C5 formulier.
De referenten 2 en 3 kunnen ieder lid van de vereniging zijn, dit hoeft niet perse een bestuurslid te zijn.

Onderstaand de link naar het nieuwe WM32 inlichtingenformulier welke benodigd is bij verlengen of aanvragen verlof. Deze is digitaal invulbaar.

 

Link

Het vrijwilligerswerk binnen een verenging staat vaak onder druk. Kijkend naar het bar rooster bijvoorbeeld is te zien dat er veel op weinig schouders rust. Met andere woorden. We zien graag een paar leden actief worden en deel gaan uitmaken van het team wat de bar runt. Een niet onbelangrijke bron van inkomsten voor de verenging! Kortom ben je beschikbaar op een woensdag, donderdag of vrijdagavond en toch frequent aanwezig in de kelder? Geef je dan op als barmedewerker. Dit kan bij Dennis of bij een willekeurig ander bestuurslid. Als aanmoedigins kado hebben we sinds deze week een nieuw apparaat operationeel.

GKG Amersfoort

Ook in 2020 kunnen we weer terecht in Amersfoort op de 100 meter baan. Noteer ze in je agenda.
De prijs van de jaarkaart voor 2020 is nu 75€. Met een jaarkaart kan je elke hieronder aangegeven datum schieten in Amersfoort. Losse avonden kosten 10€ per keer.
 
23-01-2020   09-07-2020
20-02-2020   06-08-2020
19-03-2020   03-09-2020
16-04-2020   01-10-2020
14-05-2020   29-10-2020
11-06-2020   26-11-2020
    24-12-2020
 

E-boekhouden

Recreatief schieten / bedrijfsuitje

Regelmatig krijgen wij de vraag of er ook bedrijfsuitjes te organiseren zijn binnen onze vereniging. Hierover kan ik heel kort zijn: Nee die mogelijkheid bieden wij niet aan. We zijn een vereniging en dus zonder winstoogmerk. Verder is het heel lastig uit te leggen naar de politie als er iets zou gebeuren. Hiernaast zijn we er niet voor verzekerd en zijn de deelnemers dat dus ook niet.

Whatsapp groep Flevoschutters

Copyright © 2021 sv de Flevoschutters. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok