Vanwege het corona virus zijn we gesloten tot nader order en accepteren we ook geen nieuwe inschrijvingen. De link naar het inschrijfformulier werkt dus even niet.

Wanneer u geïnteresseerd bent in het lidmaatschap van onze vereniging kunt u ons vrijblijvend bezoeken of mailen. Zorg bij een bezoek dat u een geldig identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart) bij u hebt.

Aanmelden als aspirant of lid kan met behulp van het aanmeldingsformulier op onze website.
Binnen korte tijd nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen sturen wij u informatie over de aanmeldingsprocedure en een aanvraagformulier Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Deze VOG dient u zelf aan te vragen bij de afdeling Burger-/Publiekszaken van de gemeente waar u staat ingeschreven in de Basisregistratie Personen (BRP). Hier zijn kosten aan verbonden.

Nadat u de VOG hebt ontvangen stuurt u ons per email bericht. Vervolgens nodigen wij u uit voor een intakegesprek. Dit gesprek is bedoeld als kennismaking en voor het in orde maken van al het papierwerk. U voert het gesprek met een bestuurslid en één van onze instructeurs. Het gesprek duurt gemiddeld 20 minuten. Bij een positief verlopen gesprek dient u het inschrijfgeld te betalen. Hiervan bekostigen wij de introductiecursus en uw aanmelding en inschrijving bij de KNSA. Gaarne gepast geld meenemen.

Vervolgens wordt u op de wachtlijst voor de introductiecursus geplaatst. Deze cursus is verplicht voor al onze nieuwe leden. Deze cursus vindt plaats op drie zaterdagen of zondagen en één doordeweekse avond. Na het met goed gevolg doorlopen van deze cursus treedt u als aspirant toe tot de vereniging. Tevens mag u op dat moment de contributie voor (de resterende maanden van) het seizoen voldoen.

Zodra u aspirant bent kunt zelfstandig klein kaliber pistool, revolver en grendelgeweer schieten op de woensdag-, donderdag-, vrijdagavond en zaterdagmiddag. Na zes maanden wordt u door onze ballotagecommissie geballoteerd. Bij een positieve ballotage wordt u formeel lid van de vereniging. Tevens wordt u uitgenodigd voor de groot kaliber en baancommandant instructie. Na het met een positief resultaat doorlopen van deze instructie mag u zelfstandig met bepaalde groot kaliber wapens schieten. Tevens wordt u enkele keren per jaar uitgenodigd om dienst te doen als baancommandant.

Na één jaar lidmaatschap mag u eventueel een eigen wapen aanschaffen. Uiteraard moet u dan wel voldoen aan de op dat moment geldende wet- en regelgeving. Onder andere moet u voldoende schietbeurten hebben gemaakt, moet u regelmatig trainen en moet u toestemming van het bestuur verkrijgen.

Verlofhouders
Voor verlofhouders passen wij een verkorte procedure toe. Verlofhouders kunnen zich eveneens aanmelden door het invullen van het bovengenoemde aanmeldingsformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van afspraken over de inschrijving en de instroom in onze vereniging. Meestal adviseren wij om één of twee dagen mee te lopen met onze introductiecursus. Maar wij streven er altijd naar u zo snel mogelijk op de schietbaan aan de slag te helpen!

Het bestuur

GKG Amersfoort

Ook in 2020 kunnen we weer terecht in Amersfoort op de 100 meter baan. Noteer ze in je agenda.
De prijs van de jaarkaart voor 2020 is nu 75€. Met een jaarkaart kan je elke hieronder aangegeven datum schieten in Amersfoort. Losse avonden kosten 10€ per keer.
 
23-01-2020   09-07-2020
20-02-2020   06-08-2020
19-03-2020   03-09-2020
16-04-2020   01-10-2020
14-05-2020   29-10-2020
11-06-2020   26-11-2020
    24-12-2020
 

E-boekhouden

Recreatief schieten / bedrijfsuitje

Regelmatig krijgen wij de vraag of er ook bedrijfsuitjes te organiseren zijn binnen onze vereniging. Hierover kan ik heel kort zijn: Nee die mogelijkheid bieden wij niet aan. We zijn een vereniging en dus zonder winstoogmerk. Verder is het heel lastig uit te leggen naar de politie als er iets zou gebeuren. Hiernaast zijn we er niet voor verzekerd en zijn de deelnemers dat dus ook niet.

Whatsapp groep Flevoschutters

Copyright © 2021 sv de Flevoschutters. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok