Wanneer u geïnteresseerd bent in het lidmaatschap van onze vereniging kunt u ons vrijblijvend bezoeken of mailen. Zorg bij een bezoek dat u een geldig identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart) bij u hebt.

Aanmelden als aspirant of lid kan met behulp van het aanmeldingsformulier op onze website.
Binnen korte tijd nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen sturen wij u informatie over de aanmeldingsprocedure en een aanvraagformulier Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Deze VOG dient u zelf aan te vragen bij de afdeling Burger-/Publiekszaken van de gemeente waar u staat ingeschreven in de Basisregistratie Personen (BRP). Hier zijn kosten aan verbonden.

Nadat u de VOG hebt ontvangen stuurt u ons per email bericht. Vervolgens nodigen wij u uit voor een intakegesprek. Dit gesprek is bedoeld als kennismaking en voor het in orde maken van al het papierwerk. U voert het gesprek met een bestuurslid en één van onze instructeurs. Het gesprek duurt gemiddeld 20 minuten. Bij een positief verlopen gesprek dient u het inschrijfgeld te betalen. Hiervan bekostigen wij de introductiecursus en uw aanmelding en inschrijving bij de KNSA. Gaarne gepast geld meenemen.

Vervolgens wordt u op de wachtlijst voor de introductiecursus geplaatst. Deze cursus is verplicht voor al onze nieuwe leden. Deze cursus vindt plaats op drie zaterdagen of zondagen en één doordeweekse avond. Na het met goed gevolg doorlopen van deze cursus treedt u als aspirant toe tot de vereniging. Tevens mag u op dat moment de contributie voor (de resterende maanden van) het seizoen voldoen.

Zodra u aspirant bent kunt zelfstandig klein kaliber pistool, revolver en grendelgeweer schieten op de woensdag-, donderdag-, vrijdagavond en zaterdagmiddag. Na zes maanden wordt u door onze ballotagecommissie geballoteerd. Bij een positieve ballotage wordt u formeel lid van de vereniging. Tevens wordt u uitgenodigd voor de groot kaliber en baancommandant instructie. Na het met een positief resultaat doorlopen van deze instructie mag u zelfstandig met bepaalde groot kaliber wapens schieten. Tevens wordt u enkele keren per jaar uitgenodigd om dienst te doen als baancommandant.

Na één jaar lidmaatschap mag u eventueel een eigen wapen aanschaffen. Uiteraard moet u dan wel voldoen aan de op dat moment geldende wet- en regelgeving. Onder andere moet u voldoende schietbeurten hebben gemaakt, moet u regelmatig trainen en moet u toestemming van het bestuur verkrijgen.

Verlofhouders
Voor verlofhouders passen wij een verkorte procedure toe. Verlofhouders kunnen zich eveneens aanmelden door het invullen van het bovengenoemde aanmeldingsformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van afspraken over de inschrijving en de instroom in onze vereniging. Meestal adviseren wij om één of twee dagen mee te lopen met onze introductiecursus. Maar wij streven er altijd naar u zo snel mogelijk op de schietbaan aan de slag te helpen!

Het bestuur

GKG Amersfoort

Ook in 2021 kunnen we weer terecht in Amersfoort op de 100 meter baan. Noteer ze in je agenda.
De prijs van de jaarkaart voor 2021 is 75€. Met een jaarkaart kan je elke hieronder aangegeven datum schieten in Amersfoort. Losse avonden kosten 10€ per keer.
 
10-06-2021      30-09-2021
08-07-2021    28-10-2021
05-08-2021    25-11-2021
02-09-2021    23-12-2021

E-boekhouden

Whatsapp groep

Ongetwijfeld maak je gebruik van Whatsapp op je smartphone. Inmiddels hebben we ook een groep EXCLUSIEF voor leden van de vereniging. Bedoeld om uitsluitend relevante informatie over de club te delen en NIET bedoeld voor grappige foto's en filmpjes.

Wil je lid worden van de Whatsapp groep? Dat kan door je telefoonnummer te mailen naar voorzitter@flevoschutters.nl Doe dan wel even je voor en achternaam erbij.