Momenteel is de wachtlijst om lid te worden voor dit jaar vol en nemen we geen nieuwe inschrijvingen meer aan. Helaas maar het is niet anders. Bij het lidmaatschap hoort een verplichte instroomcursus en door de corona maatregelen kunnen we maar een beperkt aantal mensen tegelijk opleiden. Mensen die zich al hebben aangemeld krijgen bericht zodra de cursus start!

Mailen hierover heeft voorlopig geen zin!

Het bestuur

29 november 2021

Het bestuur heeft besloten de openingstijden op de zaterdagen 4, 11 en 18 december aan te passen. De MP/SP schutters schuiven naar 10 tot 13 uur. Voor het vrij schieten is de baan open van 13:30 uur tot 16:30 uur. De bar blijft dicht. Zoals nu al het geval is blijft de kelder alleen toegankelijk met een geldige QR check. De reserveringen die al zijn gemaakt, blijven – met aangepaste tijden – staan.Het reserveringssysteem is aan bovenstaande aangepast. Zoals eerder al gepland is de vereniging van 20 december t/m 2 januari gesloten. Na 18 december kijken we hoe de corona maatregelen zich ontwikkelen en hoe we eventuele verdere aanpassingen moeten en kunnen doen.           Het bestuur

23 september 2021

Het volgende is overgenomen van de KNSA website: Coronatoegangsbewijs voor sportkantines Het kabinet heeft voorts besloten dat voor een aantal sectoren het gebruik van het coronatoegangsbewijs (ook wel de ‘coronapas’ genoemd) per 25 september 2021 verplicht is. Die verplichting geldt voor culturele instellingen, evenementen, sportwedstrijden en voor de horeca. Dat geldt dus ook voor sportkantines (dat zijn immers horecagelegenheden). Een uitzondering is gemaakt voor de terrassen, en dat geldt dus ook voor de terrassen bij sportkantines. Iedereen krijgt een coronatoegangsbewijs wanneer hij of zij volledig is gevaccineerd, een geldig herstelbewijs of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud heeft. Deze maatregel geldt in ieder geval tot november 2021, wanneer het kabinet de maatregelen gaat evalueren. Schietsportverenigingen hoeven dus hun leden, wanneer die leden uitsluitend schietsportactiviteiten verrichten, niet te controleren op het coronatoegangsbewijs, maar wel wanneer hun leden in de kantine willen verblijven. Dat controleren kan eenvoudig door het gebruik van de CoronaCheck Scanner die te downloaden is door iedereen die over een smartphone beschikt.                                                                                                                                                                                              Omdat onze beheerplek in de kantine is heeft het bestuur besloten dat een ieder die wil schieten de coronacheck dient te doen bij de beheerder.

10 september 2021

Goed nieuws voor diegene die al maanden wachten op de instroomcursus. 24 oktober start de eerste.  de 2e cursus start op 14 november en de 3e op 5 december. De aspirant leden worden hiervoor uitgenodigd middels mail. Elke cursus is 3 zondagen en een aansluitende donderdag.

28 mei 2021

Momenteel is de wachtlijst om lid te worden voor dit jaar vol en nemen we geen nieuwe inschrijvingen meer aan. Helaas maar het is niet anders. Bij het lidmaatschap hoort een verplichte instroomcursus en door de corona maatregelen kunnen we maar een beperkt aantal mensen tegelijk opleiden. Mensen die zich al hebben aangemeld krijgen bericht zodra de cursus start! Mailen hierover heeft voorlopig geen zin! Het bestuur

23 mei 2021

Had u onze facebook pagina al gevonden? Rechtsboven op de website vind u de social media icoontjes?

23 mei 2021

Ongetwijfeld maak je gebruik van Whatsapp op je smartphone. Inmiddels hebben we ook een groep EXCLUSIEF voor leden van de vereniging. Bedoeld om uitsluitend relevante informatie over de club te delen en NIET bedoeld voor grappige foto's en filmpjes. Wil je lid worden van de Whatsapp groep? Dat kan door je telefoonnummer te mailen naar de voorzitter. Doe dan wel even je voor en achternaam erbij en dat je lid wil worden van de Whatsappgroep. En oja vergeet je telefoonnummer niet te vermelden.

GKG Amersfoort

Ook in 2021 kunnen we weer terecht in Amersfoort op de 100 meter baan. Noteer ze in je agenda.
De prijs van de jaarkaart voor 2021 is 75€. Met een jaarkaart kan je elke hieronder aangegeven datum schieten in Amersfoort. Losse avonden kosten 10€ per keer.
 
10-06-2021      30-09-2021
08-07-2021    28-10-2021
05-08-2021    25-11-2021
02-09-2021    23-12-2021

E-boekhouden

Whatsapp groep

Ongetwijfeld maak je gebruik van Whatsapp op je smartphone. Inmiddels hebben we ook een groep EXCLUSIEF voor leden van de vereniging. Bedoeld om uitsluitend relevante informatie over de club te delen en NIET bedoeld voor grappige foto's en filmpjes.

Wil je lid worden van de Whatsapp groep? Dat kan door je telefoonnummer te mailen naar voorzitter@flevoschutters.nl Doe dan wel even je voor en achternaam erbij.

Artikelen bekeken hits
837982