Reserveringssysteem online

In het competitiedeel van de website (waar je de competitieuitslagen kan vinden) is nu ook de baan-reserverings tool online en kunnen jullie een baan reserveren. (met dank aan Rene die hier veel tijd en energie in heeft gestopt.

Bar blijft gesloten helaas.

 

Het bestuur

Bij binnenkomst aan de tafel rechts van de ingang eerst je handen desinfecteren en je daarna pas inschrijven.
•    Er mag zich slechts 1 persoon in het vak bij de beheerder bevinden. Leg je schietregister neer, koop je kaarten/munitie of vraag je munitie uit de kluis.
•    Betaal met je pinpas.
•    Geef aan als je eventueel met een verenigingswapen wilt schieten zodat de beheerder deze dan klaar kan leggen.
•    Neem plaats aan de tafels bij de lift. Dus niet bij de bar! Kaarten en munitie altijd bij je houden.
•    Op aangeven van de Baancommandant / beheerder mag je je wapen ophalen en naar je schiet punt op de baan. Blijf op je schietpunt en ga niet rondlopen.
•    De baancommandant geeft aan dat je kan beginnen met de schietoefening en 5 minuten voor de eindtijd dat je moet stoppen. Laat altijd je wapen controleren daarna kan je deze opbergen of inleveren bij de beheerder.
•    Eventuele competitiesetjes aan elkaar nieten en voorzien van geschoten discipline, staand/liggend/knielend, naam en KNSA-nummer en deponeren in de bak bij de beheerder. Eventueel overgebleven munitie met je naam inleveren.
•    Na het schieten moet je altijd je handen wassen in het toilet. Dus beslist NIET in de keuken!
•    Als de bar open is en je klaar bent met het schieten kan je wat te drinken bestellen aan de bar of ga je naar huis. Verblijfsduur aan de bar is slechts 30 minuten omdat dan de volgende groep schutters van de baan komt en er daar te weinig ruimte is.
•    Alleen ingeroosterde schutters/ barmedewerkers en beheerders zijn welkom op de betreffende avond.


Op de baan:
•    Te allen tijde 1 persoon op een schietpunt.
•    Niet onnodig rondlopen blijf op je schietpunt.
•    Als het wapen gecontroleerd kan worden op ontladen zijn, BC inseinen en plaats nemen achter de lijn. Na controle schietpunt opruimen en baan verlaten.
•    De baan commandant veegt de hulzen bij elkaar en desinfecteert o.a. de knoppen van het baantransport en de deur.

Algemene regels conform RIVM
•    Hoest in je ellenboog en niet in je hand. Doe je dat per ongeluk toch desinfecteer je handen dan nogmaals.
•    Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
•    Geen gasten meenemen.
•    Heb je koorts of andere corona verschijnselen blijf dan thuis.

Maling hebben aan of niet navolgen van bovenstaand heeft tot gevolg dat je per direct 3 maanden geschorst wordt. Dit klinkt streng maar een boete van vele duizenden euro's of sluiting zitten we niet op te wachten. Daarnaast hebben we ook schutters die in de risicogroep vallen.

Regels en procedures kunnen gaandeweg aangepast worden.

Het bestuur

GKG Amersfoort

Ook in 2020 kunnen we weer terecht in Amersfoort op de 100 meter baan. Noteer ze in je agenda.
De prijs van de jaarkaart voor 2020 is nu 75€. Met een jaarkaart kan je elke hieronder aangegeven datum schieten in Amersfoort. Losse avonden kosten 10€ per keer.
 
23-01-2020   09-07-2020
20-02-2020   06-08-2020
19-03-2020   03-09-2020
16-04-2020   01-10-2020
14-05-2020   29-10-2020
11-06-2020   26-11-2020
    24-12-2020
 

E-boekhouden

Recreatief schieten / bedrijfsuitje

Regelmatig krijgen wij de vraag of er ook bedrijfsuitjes te organiseren zijn binnen onze vereniging. Hierover kan ik heel kort zijn: Nee die mogelijkheid bieden wij niet aan. We zijn een vereniging en dus zonder winstoogmerk. Verder is het heel lastig uit te leggen naar de politie als er iets zou gebeuren. Hiernaast zijn we er niet voor verzekerd en zijn de deelnemers dat dus ook niet.

Whatsapp groep Flevoschutters

Copyright © 2020 sv de Flevoschutters. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Artikelen bekeken hits
725223
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok