Reserveringssysteem online

In het competitiedeel van de website (waar je de competitieuitslagen kan vinden) is nu ook de baan-reserverings tool online en kunnen jullie een baan reserveren. (met dank aan Rene die hier veel tijd en energie in heeft gestopt.

Bar blijft gesloten helaas.

 

Het bestuur

Gisterenavond heeft het bestuur middels Teams een bestuursvergadering gehouden over een aantal onderwerpen. Naast de dag dagelijkse uiteraard ook de Opening op 1 juli van de kelder en de te nemen maatregelen, Competitie, instroom van nieuwe leden en de ALV.

Om met het eerste te beginnen:
We gaan open op 1 juli. (Tenzij men in Den Haag anders beslist) De eerste paar dagen zijn voor ons een try-out om te kijken of de door ons bedachte maatregelen en voorzieningen afdoende zijn. Er zijn tot op vandaag nog geen maatregelen vanuit de KNSA tot ons gekomen en onze ideeën kunnen n.a.v. de eerste avonden dat we open zijn nog aangepast worden.

We doen een dringend beroep op de leden om mee te werken. René is druk met het maken van een reserveringstool die op de website komt te staan. Hierin kan je een tijdslot reserveren waarin je kan schieten. We beginnen met een half uur per schietbeurt. Tevens kan je hierin aangeven of je die avond beschikbaar bent als baancommandant. Zonder baancommandanten kan er NIET geschoten worden. 3 baancommandanten per avond zijn er echt nodig. Wij verwachten van de baancommandanten dat zij naast hun schietbeurt de verdere avond beschikbaar zijn als BC.

Aan de beheerders en barmedewerkers is of wordt het verzoek gedaan of zij beschikbaar zijn  vanaf 1 juli.
Eenieder die de kelder inkomt dient zijn handen te ontsmetten met de dan aanwezige middelen die duidelijk zichtbaar neergezet gaan worden.
Mondkapjes zijn niet verplicht maar worden wel aangeraden maar dien je zelf te verzorgen.
De beheerdersplek en bar worden voorzien van plexiglas.
Betalen met contant geld is tijdelijk niet mogelijk. Pinnen dus en bij voorkeur contactloos.
Gehoorbescherming dien je zelf te verzorgen. Heb je er geen koop er dan een. Frans is bezig om er een flink aantal in te kopen zodat ze ook weer bij ons te koop zijn. Schietbrillen dien je zelf te regelen indien je dat wenst. En bij disciplines waar deze verplicht zijn dien je er dus zelf een mee te nemen.
Voor het schieten met verenigingswapens dien je je handen nogmaals te ontsmetten om onze wapens zo schoon mogelijk te houden.
Handen wassen in de keuken is NIET toegestaan. Achter de bar komen als niet barmedewerker al helemaal niet.
De verblijfsruimte wordt in 2e gedeeld. Daar waar de pooltafel stond is de wachtruimte voor de schutters die gaan schieten. Het deel bij de bar is voor de schutters die klaar zijn met schieten.  

Competitie:
Juli gebruiken we om te finetunen per 1 augustus start de competitie weer. Omdat niet iedereen wellicht de 10 beurten kan schieten wordt de ranking aangepast over de 5 beste beurten. De competitiesetjes dienen in een bak gedeponeerd te worden die na een aantal dagen dan verwerkt worden.

Instroomcursus:
Helaas maar nu nog even niet. 1,5meter aanhouden bij nieuwe schutters is niet haalbaar.

ALV:
Dit gaat een bijzondere worden middels Microsoft Teams. Dit kan je gratis installeren en een account aanmaken. De link wordt als het zover is op de website geplaatst. We verwachten dit medio augustus te kunnen organiseren.

Het voorgaande is zeker nog niet compleet maar we hopen dat dit een eerste kijk geeft hoe wij denken het te kunnen organiseren.

Het bestuur

GKG Amersfoort

Ook in 2020 kunnen we weer terecht in Amersfoort op de 100 meter baan. Noteer ze in je agenda.
De prijs van de jaarkaart voor 2020 is nu 75€. Met een jaarkaart kan je elke hieronder aangegeven datum schieten in Amersfoort. Losse avonden kosten 10€ per keer.
 
23-01-2020   09-07-2020
20-02-2020   06-08-2020
19-03-2020   03-09-2020
16-04-2020   01-10-2020
14-05-2020   29-10-2020
11-06-2020   26-11-2020
    24-12-2020
 

E-boekhouden

Recreatief schieten / bedrijfsuitje

Regelmatig krijgen wij de vraag of er ook bedrijfsuitjes te organiseren zijn binnen onze vereniging. Hierover kan ik heel kort zijn: Nee die mogelijkheid bieden wij niet aan. We zijn een vereniging en dus zonder winstoogmerk. Verder is het heel lastig uit te leggen naar de politie als er iets zou gebeuren. Hiernaast zijn we er niet voor verzekerd en zijn de deelnemers dat dus ook niet.

Whatsapp groep Flevoschutters

Copyright © 2020 sv de Flevoschutters. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Artikelen bekeken hits
725186
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok